Metalen kralen & bedels

In deze categorie vind je alle leuke verschillende soorten bedels, tussenkralen en kralenkapjes uit onze webshop. We hebben bedeltjes van allerlei figuurtjes & thema's zoals hartjes, sterretjes, dieren, baby gerelateerd, kerst, vriendschap en nog veel meer! 

Ook vind je hier hele leuke tussenkralen die je erg leuk kan gebruiken in een armband of ketting. Tussenkralen met een oogje bijvoorbeeld waar je weer een leuke bedel aan kan hangen of een kwastje. Ook hebben we 'connector' tussenkralen met 2 oogjes zodat je 2 stukken kan verbinden met elkaar. Erg leuk! En last but not least de kralenkapjes. Leuk om je sieraden net wat meer stijl te geven. Als je wat meer van 'volle' sieraden houdt zijn deze erg mooi om te gebruiken!

Veel van deze artikelen (m.u.v. de stoffen kwastjes) zijn gemaakt van lichtgewicht metaal, ze zijn dus goed stevig en gaan niet zo snel kapot!

Actieve filters

Bedels emaille klavertje...
 • Nieuw
Beschikbaar
Emaille bedels

Bedels emaille klavertje vier rosé-goudkleur 12x18mm, per stuk

EB042
Kleuren :
€ 0,50
Leuk toch? Deze emaille bedels in de vorm van een klavertje vier? Leuk om te gebruiken in een ketting of armbandje. Je kunt er ook 2 gebruiken om een paar leuke oorbelletjes van te maken. Ook op zelfgemaakte wenskaarten worden ze gemaakt! Hoe leuk is dat? En misschien geven ze ook wel een klein beetje geluk!
Roze Wit Zwart Blauw
Bedels emaille hart met...
 • Nieuw
Beschikbaar
Emaille bedels

Bedels emaille hart met hartslag rosé-goudkleur 20x21mm, per stuk

EB041
€ 0,50
Leuk toch? Deze emaille bedels in de vorm van een hartje met een hartslag er in? Leuk om te gebruiken in een ketting of armbandje. Je kunt er ook 2 gebruiken om een paar leuke oorbelletjes van te maken. Ook op zelfgemaakte wenskaarten worden ze gemaakt! Hoe leuk is dat? 
Bedels emaille vliegende...
 • Nieuw
Beschikbaar
Emaille bedels

Bedels emaille vliegende lama zwart 21x27mm, per stuk

EB040
€ 0,50
Leuk toch? Deze emaille bedels in de vorm van een leuke vliegende lama? Leuk om te gebruiken in een ketting of armbandje. Je kunt er ook 2 gebruiken om een paar leuke oorbelletjes van te maken. Ook op zelfgemaakte wenskaarten worden ze gemaakt! Hoe leuk is dat? 
Bedels emaille ananas...
 • Nieuw
Beschikbaar
Emaille bedels

Bedels emaille ananas rosé-goudkleur 12x24mm, per stuk

EB032
€ 0,50
Leuk toch? Deze emaille bedels in de vorm van een ananas? Leuk om te gebruiken in een ketting of armbandje. Je kunt er ook 2 gebruiken om een paar leuke oorbelletjes van te maken. Ook op zelfgemaakte wenskaarten worden ze gemaakt! Hoe leuk is dat? 
Bedels emaille zeepaardje...
 • Nieuw
Beschikbaar
Emaille bedels

Bedels emaille zeepaardje rosé-goudkleur 10x21mm, per stuk

EB031
Kleuren :
€ 0,50
Leuk toch? Deze emaille bedels in de vorm van een zeepaardje? Leuk om te gebruiken in een ketting of armbandje. Je kunt er ook 2 gebruiken om een paar leuke oorbelletjes van te maken. Ook op zelfgemaakte wenskaarten worden ze gemaakt! Hoe leuk is dat? 
Wit Zwart
Bedels emaille wolkje wit...
 • Nieuw
Beschikbaar
Emaille bedels

Bedels emaille wolkje wit rosé-goudkleur 15x18mm, per stuk

EB030
€ 0,50
Leuk toch? Deze emaille bedels in de vorm van een schattig wolkje? Leuk om te gebruiken in een ketting of armbandje. Je kunt er ook 2 gebruiken om een paar leuke oorbelletjes van te maken. Ook op zelfgemaakte wenskaarten worden ze gemaakt! Hoe leuk is dat? 
EB024
 • Nieuw
Beschikbaar
Emaille bedels

Bedels emaille kersthandschoen 10x19mm, per stuk

EB024, EB025
Kleuren :
€ 0,50
Leuk toch? Deze emaille bedels in de vorm van een handschoentje? Leuk om te gebruiken in een ketting of armbandje. Je kunt er ook 2 gebruiken om een paar leuke oorbelletjes van te maken. Ook op zelfgemaakte wenskaarten worden ze gemaakt! Hoe leuk is dat? 
Donkergroen Rood
Bedels emaille Snowglobe...
 • Nieuw
Beschikbaar
Emaille bedels

Bedels emaille Snowglobe rosé-goudkleur 17x22mm, per stuk

EB023
€ 0,50
Leuk toch? Deze emaille bedels in de vorm van een Snowglobe? Leuk om te gebruiken in een ketting of armbandje. Je kunt er ook 2 gebruiken om een paar leuke oorbelletjes van te maken. Ook op zelfgemaakte wenskaarten worden ze gemaakt! Hoe leuk is dat? 
Bedels emaille kerstsok met...
 • Nieuw
Beschikbaar
Emaille bedels

Bedels emaille kerstsok met steentje rose-goudkleur 15x19mm, per stuk

EB022
€ 0,50
Leuk toch? Deze emaille bedels in de vorm van een kerstsok? Leuk om te gebruiken in een ketting of armbandje. Je kunt er ook 2 gebruiken om een paar leuke oorbelletjes van te maken. Ook op zelfgemaakte wenskaarten worden ze gemaakt! Hoe leuk is dat? 
Bedels emaille sneeuwvlok...
 • Nieuw
Beschikbaar
Emaille bedels

Bedels emaille sneeuwvlok wit rosé-goudkleur 19x25mm, per stuk

EB021
€ 0,50
Leuk toch? Deze emaille bedels in de vorm van een sneeuwvlokje? Leuk om te gebruiken in een ketting of armbandje. Je kunt er ook 2 gebruiken om een paar leuke oorbelletjes van te maken. Ook op zelfgemaakte wenskaarten worden ze gemaakt! Hoe leuk is dat? 
Bedels emaille kerstman...
 • Nieuw
Beschikbaar
Emaille bedels

Bedels emaille kerstman rosé-goudkleur 18x23mm, per stuk

EB020
€ 0,50
Leuk toch? Deze emaille bedels in de vorm van een kerstmannetje? Leuk om te gebruiken in een ketting of armbandje. Je kunt er ook 2 gebruiken om een paar leuke oorbelletjes van te maken. Ook op zelfgemaakte wenskaarten worden ze gemaakt! Hoe leuk is dat? 
Bedels emaille cadeautje...
 • Nieuw
Beschikbaar
Emaille bedels

Bedels emaille cadeautje groen/rood zilverkleur 15x16mm, per stuk

EB019
€ 0,50
Leuk toch? Deze emaille bedels in de vorm van een cadeautje? Leuk om te gebruiken in een ketting of armbandje. Je kunt er ook 2 gebruiken om een paar leuke oorbelletjes van te maken. Ook op zelfgemaakte wenskaarten worden ze gemaakt! Hoe leuk is dat? 
Product toegevoegd aan verlanglijst

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webshop te vergemakkelijken.  Lees hier meer