Home » Over ons

Wat is Het Kralenkuikentje?

Het Kralenkuikentje is een beginnende webshop met kralen, bedels en benodigdheden voor het maken van de mooiste sieraden. De webshop is nog klein, maar doet er alles aan om zo veel mogelijk verschillende producten in het assortiment te hebben! Bij Het Kralenkuikentje vind je kralen die allemaal gecontroleerd worden op beschadigingen en afwijkingen. De foto’s die in de webshop staan zijn allemaal zelf gemaakt, zo weten we zeker dat de kralen er duidelijk op te zien zijn en de kleuren overeen komen! Door middel van een daglichtlamp kunnen we de kralen zo goed mogelijk op de foto krijgen.

Wie is de eigenaar van Het Kralenkuikentje?

De eigenaar en oprichter van de webshop is Rianne Dijkstra, ze is 22 jaar jong en van kinds af aan maakt ze al sieraden. “Ik doe dit nu ongeveer 10 jaar, en ik ben het nog steeds niet beu! Sieraden maken is zo’n mooie en brede hobby, je maakt altijd wel iets leuks. Het leuke is vooral de reacties die je van vrienden en familie krijgt over je zelfgemaakte creaties!”. Rianne volgt momenteel een online-marketingcursus, om in de toekomst nog beter de klanten te woord te staan, en om de webshop helemaal op orde te hebben. Goed voor zowel de klant als voor ons! “Voorraadbeheer is best lastig, helemaal omdat je ook op  beurzen staat. Daar moet ik nog een juiste oplossing voor zien te vinden. Maar door mijn online-marketingcursus leer ik zo veel nieuwe nuttige dingen, dat gaat vast wel goed komen! Ook feedback van de klant is erg gewaardeerd en altijd welkom, zij zijn degenen die echt de producten kopen.”

De eigenares en oprichter van

Het Kralenkuikentje: Rianne

Waarom de naam Het Kralenkuikentje?

De eigenaar van de webshop werd al van kinds af aan kuikentje genoemd. Dit is er op een gegeven moment zo in blijven zitten dat ze meer zo genoemd werd dan haar eigen naam, Rianne. Hoe ouder ze werd hoe meer de naam vervaagde, en dus besloot Rianne bij het uitzoeken van een leuke bedrijfsnaam om kuikentje in ere te houden! Bovendien houdt de eigenaar ook heel erg van dieren, dus paste de naam extra goed bij haar.

Waarom is de eigenaar deze webshop begonnen?

De eigenaar van Het Kralenkuikentje wilde graag iets voor haarzelf beginnen, dat leek haar altijd al geweldig. En aangezien ze erg van sieraden maken houdt was het logisch dat ze een webshop in kralen begon. Ze heeft altijd al mensen willen helpen en vindt het fantastisch om iemand te helpen bij het uitzoeken van kralen voor de mooiste sieraden. "De mogelijkheden van het maken van sieraden zijn eindeloos! Er bestaan zo veel soorten kralen in verschillende kleuren, er is echt voor ieder wat wils. Dat maakt de hobby ook erg leuk vind ik. Je creativiteit kan er op los gaan!"

Heeft Het Kralenkuikentje ook een fysieke winkel?

Nee, helaas heeft het Kralenkuikentje nog geen echte winkel. Maar die droom is er wel! Natuurlijk hopen we in de toekomst een fysieke winkel te kunnen openen in hartje Zwolle, maar dat duurt helaas nog even voordat dat mogelijk is. Voorlopig is dat alleen nog maar een droom. In plaats van een fysieke winkel staan we wel op verschillende (crea)beurzen, houdt daarvoor onze Facebookpagina in de gaten! Zo heb je toch een mogelijkheid de kralen in het echt te kunnen zien, en Rianne, als je dat leuk vindt natuurlijk. ;-)